Virtuell assistent

Anlita en virtuell assistent

En virtuell assistent hjälper dig att effektivisera verksamheten och tar hand om de administrativa uppgifterna inom företaget, allt från kvittoredovisning, mailhantering, mötesbokningar, uppdatering av hemsidan och sociala medier


Pris: 499:- / h – under februari endast 399:- /h

Anlita en virtuell assistent och frigör tid

Har du svårt att få tiden att räcka till med alla administrativa uppgifter och kundservice? Då är en virtuell assistent något för dig. Genom att anlita en virtuell assistent frigör du din tid och kan delegera över uppgifter som äter din tid och istället fokusera på att driva in kapital till företaget. 

Att anlita en assistent är väldigt kostnadseffektivt, ni betalar endast för de timmar ni brukar. Ni slipper alla försäkringar och andra kostnader som är knutna till att anställa en administratör. Timpriset är endast 499:-  exklusive moms. Under hela februari är priset endast 399:-/ h ex moms. Självklart förhandlar vi fram ett förmånligt pris om ni önskar att ha ett stående antal VA timmar.

Så funkar det

Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil där vi lyfter fram vad ni vill ha hjälp med. Vi matchar er kravprofil med rätt assistent och ni betalar endast för de timmar assistenten lägger på uppdraget. Standardpriset är 499:- /h ex moms. Vid längre uppdrag tar vi fram en förmånlig offert. 

Virtuell assistent
Virtuell assistent

Varför anlita en virtuell assistent?

En virtuell assistent avlastar er i det vardagliga arbetet och effektiviserar verksamheten. Detta möjliggör att ni kan fokusera på det ni gör bäst. Det är dessutom en väldigt kostnadseffektiv lösning då ni endast betalar för de timmar assistenten lägger på uppdraget, samtidigt slipper ni all administration kring anställningen.

Hur går vi vidare?

Ta fram en lista över saker ni hade önskat att delegera till en virtuell assistent, därefter bokar vi in ett kostnadsfritt möte via teams, zoom, skype, meets eller över telefon. Under mötet tar vi fram en kravprofil som passar just er verksamhet, skulle det röra sig om flera timmar varje månad så tar vi även fram en offert. Ordinarie pris är 499:- /h ex moms.

framtidens konsultförmedlare

Några av tjänsterna en virtuell assistent kan erbjuda

Marknad

-Marknads analys
-Skapa och driva kampanjer
-Möten & konferensbokningar
-Nyhetsbrev & utskick
-Kundservice
-Kund kontakt

Sociala medier

-Skapa innehåll och uppdatera
-Strategi och planering för sociala medier
-Annonsering
-Allmän drift

Administration

-Mail-hantering
-Kundkontakt
-Betala fakturor
-Fakturera kunder
-Bokföring
-backoffice
-Övrig administration

Hantering av hemsidor & e-handel

-Uppdatera hemsidan
-Produkthantering
-Uppdatering av texter
-Lättare underhåll

Connecta med oss

Tillsammans utmanar vi det gamla sättet att jobba på!